Sign Up

Updating your client data, Please reboot your client...

Need help?

Updating your client data, Please reboot your client...

Postby DingleBerries » 24 Jan 2015, 17:04

Yeah, when I go to play, it just says, "Updating your client data. Please reboot your client to complete the process properly."

I've rebooted about 3 times and I've re downloaded it twice. I dont know what to do at this point....

halp me plz.... :cry:
DingleBerries
 
Posts: 1
Joined: 24 Jan 2015, 16:58

Re: Updating your client data, Please reboot your client...

Postby Lyndon21 » 12 Nov 2015, 14:10

did you find a way to resolve it?
Lyndon21
 
Posts: 1
Joined: 12 Nov 2015, 14:10

Re: Updating your client data, Please reboot your client...

Postby Masel » 13 Nov 2015, 07:27

Send in a ticket, Saying what version your launcher says it is. I had this problem before, they accidentally put the wrong version number on the downloaded version. Then follow the instructions they give, which'll likely be to re-download once they've fixed the installer's version.
Masel
 
Posts: 252
Joined: 10 Jun 2014, 19:13

Re: Updating your client data, Please reboot your client...

Postby _neilzkie_07 » 24 Feb 2018, 20:53

DingleBerries wrote:Yeah, when I go to play, it just says, "Updating your client data. Please reboot your client to complete the process properly."

I've rebooted about 3 times and I've re downloaded it twice. I dont know what to do at this point....

halp me plz.... :cry:

plzz rebot my client data in getamped2
_neilzkie_07
 
Posts: 1
Joined: 24 Feb 2018, 20:52

Re: Updating your client data, Please reboot your client...

Postby Justinzz » 14 Jul 2018, 02:40

I have the same problem too, i dont know what to do
Justinzz
 
Posts: 2
Joined: 14 Jul 2018, 02:39


Return to Help & Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest

cron