Page 1 of 1

How to replace account? Pls help

PostPosted: 14 Dec 2015, 12:04
by Ginkel
I want to restart on US. I am a player on eu but there aren't many players on there so I want to go on us. But i already did one time and i messed up because i tought that i wasnt going to use it anyway. I just want the same username and password and begin again.
Thanks for responding.
Ginkel

Re: How to replace account? Pls help

PostPosted: 14 Dec 2015, 14:40
by Masel
This topic is pretty much identical to the other one, so i'll just link to my response in the other one.

viewtopic.php?f=8&t=585&p=2063#p2063